Translate

donderdag 30 juni 2011

Lieve monstertjes en piraatjes :)

Voor maandag had ik ook 35 grote en 30 mini's te bakken, ik heb ze simpel gehouden qua smaak, het zijn honing-vanille (met verse vanille) cupcakes geworden en afgesmeerd met nog een beetje honing, altijd lekker en moet zeggen dat dit 1 van de favoriete smaken is hier thuis :)
De grote cupcakes mochten lekker zot, dus heb ik er lieve monstertjes in alle kleurtjes van de regenboog van gemaakt, vind ze echt leuk :) en de jarige meid was ook in de wolken met haar cakejes! Voor de kleine cédric mocht ik 30 lieve piraatjes maken en voor zijn juf ook nog een bloempotje.

Ik vind ze echt grappig geworden :)



De piraatjes


en nog een bloempotje voor de lieve juf!

Tot de volgende blog!  Vele bakgroetjes Xxx

Cuppies voor doopsel

Dit weekend druk aan het bakken geweest :) I like it!  Voor zondag stonden er 30 mini's op het menu voor het doopsel van een lief klein meisje :) versierd met roze en rood.  Daarbij ook nog eens 12 keer chocomousse en 12 dubbele chocoladecupcakes met een toef Baileyscrème, mmm... wat heb ik me moeten inhouden om daarvan te blijven, ze waren constant aan het roepen naar me: 'Eat me, Eat me' hahahaha :)
Het totaal plaatje

mini cuppies


Baileyscrème


Mmm... Chocolademousse

woensdag 22 juni 2011

A baby girl is born!!

Baby Rozanne is geboren en ik mocht de cupcakes bakken!!  Alles is vlotjes verloren, gelukkig maar, want dat is altijd een beetje stress, als je niet weet wanneer de bevalling juist zal beginnen.  Het zijn er 30 met Baileys geworden en 15 met witte chocolade.  Ik ben dus wel vergeten om de rode bolletjes erop te kleven bij de cuppies met de roosjes :( Pfff... was me al de hele tijd aan het afvragen wat ik was vergeten, maar kon er niet opkomen, de pareltjes dus... nu ja, ze vonden het niet erg, maar toch... Haar ouders zijn de cupcakes komen halen en ik heb echt mijn hartje vastgehouden!!  De doos waar ze in stonden, werd nogal 'hard' handig aangepakt en ik zag de baby's al in het rond vliegen :) toch maar eventjes gezegd dat ze ietsjes voorzichtig moesten zijn met die kleine schatjes ;) denk wel dat de strikjes en de neusjes de rit niet hebben overleefd! Oh ja en ik HAAT marsepein!!  Jakkes, geef mij maar fondant hoor, zoveel mooier en gemakkelijker om mee te werken.  Bij de baby's is alles van suikerpasta en bij de letters en rozen alles van marsepein.  Foto's zijn vlug vlug genomen, dus niet echt mooi...


Lief hé :)
 Zo, op naar de volgende cuppies, die zijn voor zondag (30 mini's en 12 gewone met toef) en dan staan er ook nog eens 30 mini's en 35 grote tegen maandag op het programma, lekker druk dus :)

dinsdag 14 juni 2011

Einde schooljaar in zicht...

Jaja, het is weer bijna zover, de grote vakantie staat voor de deur!  Mijn hart maakt alweer een sprongetje als ik eraan denk, 4 kids bezig houden en dit 2 maanden lang is niet zo simpel, hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en kunnen ze véél buiten :)
Ik ben alvast aan het bakken geweest voor de juffen, met een bloempotje als resultaat.  Ik vond de potjes zo schattig, heb ze meegenomen bij de Ava.  Wat cupcakes gebakken en hier is het resultaat:

Denk wel dat ik er nog een bijtje of een lieveheersbeestje zal bij doen, zittend op de bloem ofzo :) wat vinden jullie ervan, zullen de juffen dit leuk vinden?  De kids hebben ze alvast goedgekeurd!

maandag 13 juni 2011

De definitieve geboortecupcakes

Ik ging jullie nog laten weten of de geboortecupcakes in de smaak gevallen waren, wel uiteindelijk zijn het toch andere geworden.  Ze vonden de baby iets te levensecht en het schoentje te assepoesterachtig :) dus ja dan maar snel iets anders geprobeerd en gisteren kreeg ik een mailtje dat ze deze prachtig vond, helemaal zoals ze het wilde, dus dat is goed nieuws!  Nu maar wachten tot de bevalling en dan kan ik aan de bak :)  Het zullen er 15 worden met witte chocolade en 15 met Baileys.

Hier een paar foto's:                              





Die met de Rode ondergrond worden het dus niet, enkel die met de Witte ondergrond.
Ik had dus een 6-tal cupcakes gebakken met lekkere besjes vers uit onze tuin en heb de laatste twee dan ook maar versierd met dit als resultaat:


De cupcaks voor ze de oven ingingen

Net uit de oven

Aan het wachten om versierd te worden

 


Met dit als resultaat :)


 Zo, ik ga nog wat genieten van de kids en het grijze weertje!  Tot de volgende blog...

donderdag 9 juni 2011

mijn nieuwe spulletjes uitgeprobeerd, fun, fun, fun :)

Gisteren in de namiddag eindelijk mijn pakje binnen gekregen en natuurlijk direct aan de slag gegaan :) Net een klein kind met nieuw speelgoed hé!  Hier een foto van wat ik allemaal besteld heb :) blij blij blij

Ik mag eind juni geboortecupcakes maken en de wens is rood, wit, pumps, rozen en een baby.  Hier zijn alvast twee voorbeeldjes van hoe ik ze zou willen maken, wat vinden jullie ervan?  Heb ze net via mail doorgestuurd naar de zwangere dame voor wie ik ze moet maken en ben eens benieuwd wat zij ervan zal vinden... altijd spannend zoiets :)  Mag trouwens ook 2 stapeltaartjes maken voor de babyborrel in augustus, ook in hetzelfde thema met 2 keer 7 minicupcakes met de naam van de baby ervoor.  Ik kijk er al naar uit!!!



Had nog wat cupcakes over dus ook maar meteen iets anders uitgeprobeerd (ga ik op het einde van het schooljaar meegeven voor de juffen).







Bij de cupcake met het roze vogeltje heb ik de chocoladefondant gebruik van de Aveve, maar vind die van smaak toch wel tegenvallen... 
Oh ja, het zijn trouwens vanillecupcakes met verse vanille en stekelbesjes door het beslag geroerd, mmm zo lekker!!!

dinsdag 7 juni 2011

Helemaal verliefd...

Helemaal verliefd ben ik op mijn nieuwe blauwe met witte stippen cupcake cuppies :)  Gisteren gekregen van mijn ventje en natuurlijk meteen uitgeprobeerd!!!  Ik heb vlug een beslagje gemaakt voor 6 vanille cupcakes en hierbij een paar frambozen toegevoegd, mmm... altijd lekker! 


Heb maar 2 blauwe cups gebruikt, want wil die sparen :) dus ook nog 2 gele en 2 rode cups meegebakken en omdat het gisteren toch zo'n grijze dag was, een beetje gefreubeld met dit als resultaat:




Ik vind ze best wel schattig geworden :) ze hebben dan ook niet lang geleefd, mijn grootste fans (de kids) hebben ze onmiddelijk in beslag genomen :)

Verder ben ik in blijde verwachting van een pakje dat vandaag toekomt, besteld bij de leukste taarten shop en kan niet wachten tot het hier is!!!  Heb mij eens goed laten gaan en 2 malletjes besteld van First Impression, nl. de baby en de verschillende roosjes.  Daarnaast ook nog de mini schoentjes uitsteker van JEM en nog wat mini cupcake cups en een vogel uitstekertje!!  Kan niet wachten om aan de slag te gaan!  Ik hou jullie zeker op de hoogte, tot binnenkort!

zondag 5 juni 2011

Communie Chocomousse

Vrijdag kreeg ik een smsje van manlief of ik het zag zitten om 50 chocomouskes te maken tegen zondag voor een collega (dochter doet communie).  Mmm... ja waarom ook niet, dus gisterenavond aan de slag met véél chocolade, marshmellows en room en dit is het resultaat!

afgewerkt met discobolletjes en een fondant bloempje.  Chocomousse is gemaakt van helft fondant en helft melk chocolade, met onderaan een paar frisse framboosjes, mmm lekker!  Als je intresse hebben post ik zeker nog eens het receptje!

Welkom Welkom op mijn Blog :)

Hallo Iedereen,

Welkom op mijn blog!  Hier zal je vooral veel kunnen lezen en bekijken over cupcakes en lekkere taartjes.  Ikzelf ben dol op die leuke cupcakes en ik hoop dan ook deze passie te kunnen delen met jullie!