Hier het receptje voor ongeveer 10 cupcakes:
100gr zachte ongezouten boter
150gr fijne suiker
250gr bloem
1 tsp bakpoeder
150ml natuur yoghurt
2 eitjes
1 bakje verse frambozen of ander fruit naar keuze
Boter met de suiker wit en luchtig kloppen, dan 1 voor 1 de eitjes erbij, 1 minuutje kloppen tussen elk eitje. Bloem en bakpoeder zeven en bij het beslag doen, eventjes doormengen en dan de yoghurt erdoor en als laatste schep je het vers fruit onder het beslag.
Cupcakevormpjes vullen en afbakken in een voorverwarmde oven op 190° zo'n 20 minuutjes.
Voor de crème maak je 250gr banketbakkersroom, receptje vind je bij mijn post over papcupcakes en klop je 250gr ongezouten boter met 60gr poedersuiker wit en luchtig. Voeg er dan de afgekoelde banketbakkersroom aan toe en meng goed door. Ik heb er dan nog wat verse braambessenpuree bijgedaan en klaar is kees :)
Hopelijk vinden jullie ze net zo lekker!!
Vele lieve groetjes en tot de volgende blog!!! Xxx
Geen opmerkingen:
Een reactie posten